Πασχαλινά Δέματα Αγάπης

 

Κοντά στους ευπαθείς οικονομικά συμπολίτες μας, βρέθηκε για μια ακόμη φορά η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), μετά από πρωτοβουλία της προέδρου της κ. Χρυσάνθης Παλάζη – Τσοχατζίδη καθώς και του Σερραίου επιχειρηματία , ιδιοκτήτη του καταστήματος «Δέσποινας Γεύσεις» κ. Γιάννη Δήμου. Τα Πασχαλινά δέματα αγάπης που ετοίμασε με πολύ αγάπη η επιχείρηση «Δέσποινας Γεύσεις», δόθηκαν στους συνανθρώπους μας, που πραγματικά τα έχουν ανάγκη τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Ο κ. Δήμου παρέδωσε στην πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη καλάθια με πίτες, τσουρέκια και Πασχαλινά εδέσματα, ώστε άμεσα να δοθούν στους ωφελούμενους.  

 «Τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα πρέπει να στηρίξουμε τους συνδημότες μας που βιώνουν δύσκολες στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Δήμου για αυτή του την πρωτοβουλία και να τονίσω ότι η Δημοτική Αρχή, με τον Δήμαρχο μας κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη να εμπνέει και να καθοδηγεί τέτοιες πρωτοβουλίες, βρίσκεται πάντοτε κοντά στους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας. Το γιορτινό τραπέζι της Λαμπρής ας γίνει πράξη για όλους», ανέφερε η πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Από την πλευρά του ο κ. Δήμου τόνισε: «Το Κατάστημά μας, «Δέσποινας Γεύσεις», βρίσκεται κοντά στους Σερραίους που δοκιμάστηκαν οικονομικά, ώστε όλοι μας να κάνουμε Πάσχα. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοιου είδους κίνηση και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Παραδώσαμε στην πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ. Χρυσάνθη Παλάζη, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και στήριξε την όλη προσπάθεια,  τα Πασχαλινά δέματα Αγάπης».

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα