Φωταγώγηση του Δημοτικού Μεγάρου Σερρών στα Χρώματα του MAKE A WISH

Ο Δήμος Σερρών, η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. υποστηρίζοντας το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) συμμετείχαν στην Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και στον ετήσιο φιλανθρωπικό διαδικτυακό περίπατο, με στόχο την εκπλήρωση ευχών 25 παιδιών. Την ίδια στιγμή οι δωρητές είχαν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε ΟΛΗ την Ελλάδα, μέσα από έναν εικονικό χάρτη, ξεκινώντας τη διαδρομή τους από την Αλεξανδρούπολη, πέρασαν από τις Σέρρες και από συνολικά 25 Δήμους καταλήγοντας στην πολυπόθητη Ιθάκη!

Σε κάθε πόλη σταθμό, επιλέχθηκε και ένα μνημείο ή σημείο ορόσημο της πόλης ώστε να αναδειχθεί με τη φωταγώγησή του στα χρώματα του Make a wish. Για την πόλη των Σερρών επιλέχθηκε το Δημοτικό Μέγαρο των Σερρών, και το βράδυ της Μ. Πέμπτης έγινε η φωταγώγησή του.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί.  Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.600 ευχές, 202 εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2020 παρά τους περιορισμούς λόγω Covid -19. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

Από τις 27 Απριλίου μέχρι και τις 28 Μαΐου, μπορούμε όλοι να επισκεφτούμε το donate.makeawish.gr και να κάνουμε τη δωρεά μας στο Make-A-Wish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος).

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα