Δράση της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για την ανάδειξη του Ζινζιρλί Τζαμί

Συνεργασία Κ.Ε.ΔΗ.Σ. – Subreal Prisoners
Ένα ξεχωριστό δρώμενο για την προβολή των μνημείων του Δήμου Σερρών σε όλο τον κόσμο
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), μετά από πρωτοβουλία της προέδρου της κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη σε συνεργασία με την καλλιτεχνική ομάδα Subreal Prisoners, θα υλοποιήσει ένα ξεχωριστό δρώμενο με στόχο την ανάδειξη του Ζινζιρλί Τζαμί.
Συγκεκριμένα το ερχόμενο Σάββατο 29 Μαΐου 2021 και ώρα 11.00 τα μέλη της ομάδας, ένας Dj , που θα παίζει μουσική και δύο cameramen, οι οποίοι θα βιντεοσκοπούν με σταθερές κάμερες καθώς και drones θα βρεθούν στο Ζινζιρλί Τζαμί της πόλης των Σερρών.
Η καλλιτεχνική ομάδα Subreal Prisoners άντλησε και εμπνεύστηκε την ιδέα από ένα project παγκοσμίως γνωστό. Στόχο τους αποτελεί η προβολή σε όλον τον κόσμο των μνημείων της πόλης και της χώρας μας, μέσω της πολιτιστικής τους κληρονομιάς και όχι μόνο, στοχεύοντας στη διαφήμιση της μοναδικότητας που έχει η Ελλάδα, η οποία είναι ευρέως γνωστή για την ιστορία, το φυσικό της κάλλος και το πλούσιο πολιτιστικό της αποτύπωμα.
Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη οργάνωση – τεχνογνωσία, με την μουσική να συνοδεύει και να αποτελεί βασικό παράγοντα της ιδέας, δημιουργούνται βίντεο πλαισιωμένα από τους καλύτερους DJs της Ελλάδος, τα οποία δημοσιεύονται στο κανάλι της ομάδας στο YouTube και στα social media, για ψυχαγωγικούς λόγους.
Ο καθένας θα μπορεί να ακούσει μέσω αυτού του δρώμενου, την αγαπημένη του μουσική, απολαμβάνοντας παράλληλα τα πλάνα που θα έχουν βιντεοσκοπηθεί από το Ζινζιρλί Τζαμί των Σερρών.
Παρόμοια βιντεοσκόπηση έγινε στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης, στο Φαράγγι Σκεπασμένου και στο Χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά.
Youtube:
•Λευκός Πύργος:
•Φαράγγι Σκεπασμένου:
[1]
•Χιονοδρομικό κέντρο Λαιλιά: https://youtu.be/j1OqRPcp9xY
Τέλος να επισημανθεί ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα λόγω της πανδημίας του Covid 19.

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα