Καλοκαιρινή Γιορτή Κ.Δ.ΑΠ. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. στο Σκούταρι

 Με χαρούμενες παιδικές φωνές «πλημμύρισε» το Κ.Δ.ΑΠ. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. στο Σκούταρι

Πολύχρωμη, συγκινητική και γεμάτη ρυθμό ήταν η Καλοκαιρινή γιορτή που διοργάνωσε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. στο Σκούταρι.

Χαρούμενες φωνές, γέλια και τραγούδια ήχησαν στον προαύλιο χώρο του Κ.Δ.ΑΠ., ενώ την όμορφη γιορτούλα πλαισίωσαν γονείς, συγγενείς και φίλοι των μικρών πρωταγωνιστών της ημέρας.

Για περισσότερο από τέσσερις ώρες τα παιδιά συμμετείχαν σε δρώμενα γεμάτα μουσική και χρώματα, αθλοπαιδιές και διαγωνισμούς με δώρα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη, η οποία συνομίλησε με τους γονείς, έπαιξε με τα παιδιά και μοίρασε πλούσια δώρα.

Σε δηλώσεις της η κ. Παλάζη τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που για μια ακόμη χρονιά μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους. Μια χρονιά με πολλές ανατροπές, δυσκολίες  και ιδιαιτερότητες λόγω της πανδημίας του Covid 19, στη διάρκεια της οποίας όμως η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) κράτησε τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης  ανοιχτά και μέσω της τηλεκπαίδευσης, αξιοποιήσαμε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών. Πιστεύω ότι λειτουργήσαμε με γνώμονα την εναρμόνιση της οικογενειακής, επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Πιστοί στις δεσμεύσεις μας, χαρίσαμε από ένα ποδήλατο στο κάθε παιδί που έφερε το Voucher του στο Κ.Δ.Α.Π. Για τη νέα σχολική χρονιά επιφυλάσσουμε στα παιδιά πολλές εκπλήξεις».

Κατά τη διάρκεια της όμορφης γιορτής κληρώθηκαν τρία ολοκαίνουρια πατίνια και πολλές μπάλες για τα παιδιά, ενώ δόθηκαν κι άλλα δώρα. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ευχές για καλό καλοκαίρι!

Μοιραστείτε:

Περισσότερα

Σχετικά Νέα