☎ 23210 68900

Τηλεφωνικό κέντρο

Με πολύ όρεξη και μεράκι ετοιμάστηκαν 300 μερίδες φαγητού, προκειμένου να μη λείψει τίποτα από το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι των οικονομικά ευάλωτων συμπολιτών μας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), η οποία υλοποιήθηκε με τη σύμπραξη του Συλλόγου Γυναικών Μονοκκλησιάς «Η Λυσιστράτη»  και του εστιατορίου «Ερατεινό της θείας Ρίκας».

«Μαγειρεύω και Προσφέρω με Αγάπη», προκειμένου τις ημέρες των εορτών να σιτιστούν 300 οικονομικά ευπαθείς συμπολίτες μας.

Η κίνηση αυτή προσφοράς εντάσσεται στο πλαίσιο της «Πολιτείας των Ευχών» και αποτελεί συνέχεια της δράσης «Γίνε Αι Βασίλης για ένα παιδί», όπου 120 παιδιά από οικονομικά ευάλωτες οικογένειες του δήμου Σερρών έλαβαν το δικό τους δώρο από τον ίδιο τον Αι Βασίλη και τα ξωτικά. 

Η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. με τη βοήθεια του συλλόγου Γυναικών Μονοκκλησιάς, του εστιατορίου «Ερατεινό» , που προσέφερε τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό του και των Κρεοπωλείων «Ζορμπάς» που προσέφεραν αφιλοκερδώς ποσότητα κρέατος,  ετοίμασαν γεύματα αγάπης , ώστε και φέτος οικογένειες ή μοναχικά άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα να μπορέσουν να στρώσουν το Πρωτοχρονιάτικο εορταστικό τραπέζι.