☎ 23210 68900

Τηλεφωνικό κέντρο

Τη δυνατότητα δωρεάν εκμάθησης αγγλικών από το σπίτι προσφέρει η Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Σερρών σε Δημότες, σε συνεργασία με τη Linguaphone και με την υποστήριξη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ). Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να μάθουν την ξένη γλώσσα ή να φρεσκάρουν τη γνώση της σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες και μέσω e-learning.

 

H μέθοδος περιλαμβάνει δύο εκπαιδευτικά προγράμματα: το πρώτο English Course αφορά στην εκμάθηση Γενικών Αγγλικών και το δεύτερο Business English στην εκμάθηση της γλώσσας και τη βελτίωση των δεξιοτήτων σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οι ωφελούμενοι πρέπει να είναι κάτοικοι του Δήμου Σερρών.

Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα εκμάθησης αγγλικών διάρκειας ενός έτους από την ενεργοποίησή του.

Με τη δράση αυτή ενισχύονται οι πολίτες που επιθυμούν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας ή να βελτιώσουν την επαγγελματική τους κατάσταση δεδομένου ότι η γνώση της αγγλικής γλώσσας αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς επίσης αποτελεί και το εισιτήριο για να ενταχθεί κάποιος στην αγορά εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωσή τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι στις 25-11-2020. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες , αίτηση και υπεύθυνση δήλωση στον σύνδεσμο https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.serres.gr%2Findex.php%2Fenimerosi-pvlitvn%2Fgenika%2Fdeltia-typoy%2Fitem%2F2815-dorean-ekmathisi-agglikon-me-ti-linguaphone-gia-katoikous-tou-dimou-serron%3Ffbclid%3DIwAR2uqLWGRGwzaIrD3PZdFqORHpc78qi-tpaeLhbFS7F-pXpNWYToE9SdMkw&h=AT22dhHpGlmXUY2Zl6tmhOrADiI__o06LYiFCVC_H-PUKjxiWvAAduVhI4tagMWCqr4mFYHk9xoBmtT2lTIppZpBIf9-8i9tbRKEjysWE4zUW1Mj2UCuKxlmD6IQabQ_GHa_bQ8HCejngIKdRiI

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Σερρών από τις 8:00 – 14:00 τηλ. επικοινωνίας 2321350571.