☎ 23210 68900

Τηλεφωνικό κέντρο
Η εικόνα ίσως περιέχει: ‎4 άτομα, ‎κείμενο που λέει "‎ΚΕΔΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ EPPEN PEOPLE BEHIND ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ o ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και μח κερδοσκοπικός Οργανισμός <PEOPLE BEHIND>» ανοίγουν τις Πύλες του Πανεπιστημίου 3ης Ηλικίας στις ΣΕΡΡΕΣ Όραμά μας...μια μας.. κοινωνία ισότιμη για όλες τις ηλικίες Θέλουμε έναν κόσμο που κανείς δε θα μένει πίσω. Ελάτε στο ταξίδι μας! Συντασσόμαστε τους Ευρωπαϊκούς στόχους για την προώθηση της Υγιούς και Ενεργού Γήρανσης ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση τουπρογράμματος αλλά και αποκλειστικά για τους Σερραίους ΔΩΡΕΑΝ και η εγγραφή τους. Αιτήσεις συμμετοχής έως τις 11 Ιανουαρίου 2021 Πληροφορίες την εξ' αποστάσεως εκπαίδευση στον σύνδεσμο:‎"‎‎
Τόσο τα μαθήματα όσο και η εγγραφή για τους Σερραίους θα είναι δωρεάν .
Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να κάνουν άτομα άνω των 65 ετών,
που θέλουν να παρακολουθήσουν τα εργαστήρια, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, να κερδίσουν γνώσεις και να βελτιώσουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής τους.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση των μαθημάτων είναι ένα tablet ή υπολογιστής στο σπίτι και δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο.​
Σε πρώτη φάση τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά, ενώ στα μελλοντικά σχέδια της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών είναι η δια ζώσης διδασκαλία τους.
Τα εργαστήρια που θα παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι του β’ κύκλου είναι: Ψυχική Ενδυνάμωση, Ευρωπαϊκή Ιστορία, Σωματική Άσκηση, ιστορία της Τέχνης, Δημιουργικό Θεατρικό Παιχνίδι.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον σύνδεσμο, στον οποίο γίνονται και οι εγγραφές πατώντας: