☎ 23210 68900

Τηλεφωνικό κέντρο
Στη "γειτονιά των αγγέλων" ο Γιώργος Γεωργουλας
Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστή την Παρασκευή 19/2/2021 στις 15.30 στη Μητρόπολη Σερρών
Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης σε μήνυμά του για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Σερρών Γιώργου Γεωργούλα τονίζει:«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του πρώην Δήμαρχου Σερρών Γιώργου Γεωργούλα.
Υπήρξε ένας εξαιρετικός άνθρωπος με πολλή αγάπη για τον τόπο μας και με πλούσιο έργο στηντοπική Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε με υπευθυνότητα, ευσυνειδησία, εντιμότητα καιεργατικότητα. Ο Γιώργος Γεωργούλας άφησε σημαντική παρακαταθήκη ήθους και κοινωνικής προσφοράς. Μία προσφορά που συνεχίζει να υπηρετείται επάξια στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον γιο του, Αντώνη Γεωργούλα. Η μνήμη του θα αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους εμάς που ασχολούμαστε με την Αυτοδιοίκηση.Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του».
Σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής στον εκλιπόντα ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη εκτάκτως αύριο, Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 12:00 να αποδοθούν όλες οι προβλεπόμενες τιμές στον πρώην Δήμαρχο του Δήμου μας.
Συγκεκριμένα:
1. Το Δημοτικό Συμβούλιο να εκφράσει προς την οικογένεια του εκλιπόντος τη βαθιά του θλίψηκαι τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.
2. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών στην τελετή της κηδείας τουκαι ο Δήμαρχος Σερρών να εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο.
3. Να κατατεθεί στην μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου.
4. Η κηδεία του εκλιπόντος να τελεστεί με δημοτική δαπάνη και με τιμές εν ενεργεία Δημάρχου.